MENU
"The help you want when you need it the most."

A Lifetime of Experience

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide5

24-Hour Service Call

Free Consultation and Hospital Visit

No Fee Unless Recovery

Competitive Rates

Assistance with Securing Medical Aid

În caz de vătămare corporală sunați acum la Firma de avocatura Pipella Law.

Echipa de la Pipella Law este conştientă că sistemul judiciar este unul complex și greu de înțeles dacă limba engleză nu este limba maternă. Pe lingă engleză, firma noastră de avocatură oferă asistență juridică clienților care necesită servicii de traducere in limba română, germană si punjabă.

Dacă la prima întrevedere echipa noastră nu vă poate oferi asistență într-o limbă anumita, firma va angaja un traducător fără costuri suplimentare. Echipa noastră oferă consultanță juridică familiilor si persoanelor care ar putea avea nevoie de servicii de traducere, și, dacă e necesar, pune la dispoziţie un traducător pentru fiecare întrevedere, de la prima prima ședință pâna la soluționare. Pipella Law vă oferă servicii in limba dumneavoastră.

Firma de avocatură Pipella Law consideră că limba niciodata nu trebuie sa fie o barieră la accesul privind protecţia drepturilor și justiţie.

Dacă ați suferit leziuni corporale, contactați avocații noștri specializați în cauzele cu vătămări corporale de la Firma de avocatură Pipella Law, care vă pot ajuta sa depăşiți această experiență traumatizantă.