MENU
"The help you want when you need it the most."

A Lifetime of Experience

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide5

24-Hour Service Call

Free Consultation and Hospital Visit

No Fee Unless Recovery

Competitive Rates

Assistance with Securing Medical Aid

Indien u persoonlijk letsel heeft ondervonden, neem dan vandaag nog contact op met Pipella Law.

Bij Pipella Law, begrijpen we dat navigatie van het complexe juridisch systeem moeilijk kan zijn als engels niet uw eerste taal is. Ons advocatenkantoor kan naast engels, gemakkelijk klanten bijstaan die vertaaldiensten nodig hebben in het nederlands, duits of punjabi?

Indien ons beschikbaar personeel uw specifieke taalbehoeften niet kan tegemoetkomen tijdens onze eerst ontmoeting, kan Pipella Law voor een vertaler zorgen, zonder extra kosten voor U. Wij hebben ervaring in het werken met families en individuen die mogelijk vertaaldiensten nodig hebben en, zo nodig, kan een vertaler aanwezig zijn voor elke ontmoeting die U met ons zal hebben, vanaf het eerste overleg tot en met de schikking. Pipella Law wil met u werken in uw taal.

Bij Pipella Law geloven we dat taal nooit een hinderpaal mag zijn in de bescherming van uw rechten en uw toegang tot een rechter.

Indien U persoonlijk letsel heeft ondervonden, neem dan vandaag contact op met de persoonlijke letselschade advocaten bij Pipella Law om te vernemen hoe zij U kunnen helpen bij het herstellen van deze pijnlijke ervaring.